Contact Gegevens Utrecht
Contact Gegevens Spijkenisse

Telefoon reparatie Utrecht

Voor een telefoon reparatie in Utrecht kunt u altijd bij GSM Reparatie Centrum-Utrecht terecht. Wij hebben een ruime ervaring in het repareren van de meest uiteenlopende toestellen en kunnen u altijd van dienst zijn met een vakkundige telefoon reparatie in Utrecht. Op onze website vindt u meer informatie over onze mogelijkheden en kwaliteiten op het gebied van telefoon reparatie. In Utrecht zijn wij te vinden aan het Smaragdplein 245. Wij repareren uw telefoon binnen 30 minuten.

Wij voeren uw telefoon reparatie in Utrecht altijd op korte termijn uit

Wij weten hoe belangrijk de telefoon is voor veel mensen. Dit betekent dan ook dat wij de telefoon reparatie in Utrecht altijd uitvoeren op korte termijn, zodat u nooit lang zonder toestel hoeft te zitten. In enkele gevallen kunnen wij de telefoon reparatie in Utrecht zelfs uitvoeren terwijl u wacht. Dit is uiteraard compleet afhankelijk van de soort telefoon reparatie die wij in Utrecht voor u uitvoeren.

Contact

De telefoon reparatie kan in Utrecht in de meeste gevallen op zeer korte termijn worden uitgevoerd. Uiteraard kunnen wij u vooraf vertellen hoe lang de telefoon reparatie in Utrecht zal gaan duren. U kunt ons bereiken door te bellen naar 06 – 1234 97 90. Wij hebben tevens een filiaal in Spijkenisse. Hier kunt u ons bezoeken aan de Voorstraat 47A. Wij zijn u graag van dienst.


Interessant? Deel deze pagina